
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- water to fill bowl halfway
- 8 oz turnips peeled (see Tip), ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width
- 6 oz rainbow carrots large, firm, peeled, ends trimmed. Cut in segments no longer than the pusher
- 8 oz golden beets, raw peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape to fit the blade width
- 8 oz red beets peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape to fit the blade width
- 6 oz sweet potatoes peeled, ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width
- 8 oz Yukon gold potatoes peeled, ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width
- 3 garlic cloves
- 2 oz shallot halved
- 2 oz unsalted butter in pieces
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
- 1 tsp fresh thyme leaves only
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 236.9 kcal / 991 kJ
- Protein
- 3 g
- Fett
- 14.3 g
- Kohlenhydrate
- 25.4 g
- Ballaststoff
- 5 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 2 g
- Natrium
- 386.3 mg