Geräte & Zubehör
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
12 pieces
Zutaten
Eggs
-
water to fill to 1 l mark
-
medium egg cold6
Easter Nests
-
unsalted butter for greasing
-
plain flour plus extra for flouring250 g
-
olive oil30 g
-
water120 g
-
fine sea salt½ tsp
Egg Salad
-
fresh parsley leaves2 sprigs
-
shallot20 g
-
sour cream30 g
-
Dijon mustard10 g
-
mayonnaise10 g
-
white wine vinegar10 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh chives (optional) for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
348.5 mg
Protein
5.9 g
Kalorien
636.6 kJ /
152.2 kcal
Fett
6.6 g
Ballaststoff
0.7 g
Gesättigte Fettsäuren
1.7 g
Kohlenhydrate
16.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Mediterranean Green Goddess Salad
40 Min
Dubai Chocolate Bar
1 Std. 20 Min
Endless Variations Bread
45 Min
Lemonade
5 Min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 Std. 45 Min
Oreo® Ice Cream
8 Std. 30 Min
Pear Twists on Chocolate Custard
30 Min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 Min
Orange Dyed Eggs
55 Min
Spätzle with Mushroom Cream
30 Min
Condensed Milk Dalgona Coffee
10 Min
Hunters Stew (Bigos)
1 Std. 30 Min