Geräte & Zubehör
Pasta alla Nerano
Vorbereitung 40 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
sunflower oil for frying
-
courgettes ends removed, halved if too large to fit through feeder800 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)200 g
-
water1200 g
-
dried pasta (e.g. rigatoni)320 g
-
fine sea salt1 tsp
-
unsalted butter diced30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1307 mg
Protein
30.4 g
Kalorien
3437.9 kJ /
821.7 kcal
Fett
47.7 g
Ballaststoff
4.6 g
Gesättigte Fettsäuren
15.9 g
Kohlenhydrate
67.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
5 Ingredients
70 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 Min
Kale, Coriander Pesto and Yoghurt Dip
10 Min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 Min
Salmon and Mushroom Rice
1 Std.
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 Min
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
45 Min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 Min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM5)
45 Min
Garlic and Olive Conchiglie
25 Min
Black Bean and Avocado Wrap
15 Min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 Min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 Min