Gluten-free Chocolate Cake with Nuts

5.0 2 Bewertungen
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
12 slices

Zutaten

Sponge
  • medium eggs
    6
  • blanched almonds
    100 g
  • walnuts, halved
    100 g
  • hazelnuts, with skin
    100 g
  • cocoa powder
    20 g
  • sugar
    80 g
  • unsalted butter soft, plus extra for greasing
    150 g
Hazelnut and Cocoa Cream
  • icing sugar
    100 g
  • cocoa powder
    30 g
  • hazelnut paste gluten-free
    50 g
  • cream cheese
    100 g
  • mixed whole nuts for decorating

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 slice

Protein 9.4 g
Kalorien 1679.5 kJ / 401.4 kcal
Fett 33 g
Ballaststoff 4.4 g
Kohlenhydrate 23 g

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