Geräte & Zubehör
Indian Vegetable Curry
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
4 portions
Zutaten
-
coriander seeds½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
cardamom seeds½ tsp
-
mustard seeds½ tsp
-
yellow onions halved3 ½ oz
-
garlic cloves2
-
fresh ginger thinly sliced½ oz
-
fresh red chili small, deseeded, cut into pieces1
-
olive oil1 oz
-
ground turmeric1 tsp
-
canned coconut milk14 oz
-
water3 ½ oz
-
1 vegetable stock cubehomemade vegetable stock paste1 heaping tsp
-
salt to taste2 - 3 tsp
-
waxy potatoes peeled, cut into pieces (¾ in.-1¼ in.)22 oz
-
carrots sliced (½ in.)6 oz
-
cauliflower cut into florets6 oz
-
zucchini sliced (½ in.)6 oz
-
frozen peas3 ½ oz
-
fresh cilantro leaves only2 sprigs
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1527.7 mg
Protein
9.7 g
Kalorien
1934.6 kJ /
462.4 kcal
Fett
21.9 g
Ballaststoff
8.7 g
Gesättigte Fettsäuren
14.9 g
Kohlenhydrate
49.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Lentil Moussaka
2 Std. 20 Min
Tofu Stew
30 Min
Vegan "Crab" Cakes
1 Std. 10 Min
Vegetarian Lasagna
2 Std. 30 Min
Greek Vegetables
1 Std.
Lentil Mushroom Stroganoff
55 Min
Lentil Loaf
1 Std. 10 Min
Thai Curry Noodles
25 Min
Cauliflower and Date Tagine
55 Min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Butternut Squash Coconut Curry
40 Min
Vegetarian Chili
50 Min