Geräte & Zubehör
Skirt Steak Spiralized Salad
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 35 Min
2 portions
Zutaten
-
carrots peeled, slender type140 g
-
zucchini slender type, approx. 5 cm in diameter80 g
-
yellow squash slender type, approx. 5 cm in diameter60 g
-
extra virgin olive oil45 g
-
garlic cloves thinly sliced3
-
fresh ginger peeled, thinly sliced5 g
-
fresh shiitake mushrooms thinly sliced120 g
-
Chinese five spice powder adjust to taste1 tsp
-
spring onions chopped4 sprigs
-
salt adjust to taste1 tsp
-
beef bones skirt steak, thinly sliced (0.5 cm)230 g
-
hoisin sauce60 g
-
sesame oil2 tsp
-
baby spinach leaves140 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
647.8 mg
Protein
30 g
Kalorien
2712.9 kJ /
648.4 kcal
Fett
43.7 g
Ballaststoff
8.4 g
Gesättigte Fettsäuren
10.8 g
Kohlenhydrate
36.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Let's Spiralize
25 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Easy lamb hotpot
2 Std.
Individual chicken wellingtons with mustard tarragon sauce
1 Std. 35 Min
French onion pasta
45 Min
Speedy Chicken coleslaw salad (Thermomix® Cutter, using modes)
40 Min
Taco Seasoning
5 Min
Chicken Tikka Masala Pasta
45 Min
Sous vide scrambled eggs (Skinnymixers)
35 Min
High protein chicken parmi hot pocket
1 Std. 15 Min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 Min
Crispy sticky sesame chicken
45 Min
Macaroni carbonara
30 Min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 Min