Geräte & Zubehör
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
4 pieces
Zutaten
-
ground cayenne pepper¼ - ¾ tsp
-
cumin seeds¼ - ½ tsp
-
granulated garlic1 ¼ tsp
-
fried shallots1 ¼ tsp
-
black peppercorns¼ tsp
-
sea salt2 tsp
-
sweet paprika1 ¼ tsp
-
smoked paprika1 ¼ tsp
-
raw sugar½ tsp
-
potato oblong, 4-5 cm to fit through feeder tube (see Tip)4
-
vegetable oil to deep fry500 g
-
sauce of choice to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
955.9 mg
Protein
4.9 g
Kalorien
1201.6 kJ /
287.2 kcal
Fett
13 g
Ballaststoff
5.6 g
Gesättigte Fettsäuren
1.8 g
Kohlenhydrate
40.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Spiralize your life (TM5)
17 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Quick strawberry dessert
5 Min
Bread rolls with parmesan and rosemary
45 Min
Chicken Macaroni Soup
30 Min
Chili Cheese Dogs
50 Min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1 Std.
Spiralized spicy pickled carrots
Keine Bewertungen
Slap pap (soft porridge)
40 Min
Cheat's Sriracha Sauce
168 Std. 30 Min
Vegetable trimming stock
2 Std.
DIY pizza pockets
1 Std. 50 Min
Freeform bread with filling
1 Std. 35 Min
Crumbs chocolate chip cookies
1 Std. 10 Min