Geräte & Zubehör
Poached pears on bay leaf crème anglaise and almond crumble
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
6 portions
Zutaten
Almond crumble
-
plain flour40 g
-
unsalted butter40 g
-
white sugar40 g
-
sea salt1 pinch
-
flaked almonds2 tbsp
Bay leaf crème anglaise
-
milk250 g
-
egg yolks4
-
white sugar20 g
-
fresh bay leaves5
Poached pears
-
hot water250 g
-
dry white wine450 g
-
almond liqueur70 g
-
white sugar30 g
-
vanilla bean extract1 tsp
-
star anise1
-
cinnamon quill1
-
Beurre Bosc pears ripe but not soft, peeled and cored6
-
brown sugar60 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
58.6 mg
Protein
5.4 g
Kalorien
2068.3 kJ /
494.3 kcal
Fett
11.1 g
Ballaststoff
8.7 g
Gesättigte Fettsäuren
5.3 g
Kohlenhydrate
77.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Pad Thai
1 Std.
Spicy prawn salad with carrot and cucumber ribbons (Thermomix® Spiralizer, using modes)
20 Min
Rye Kaiser rolls
26 Std. 30 Min
Chicken mole and avocado papaya salsa
25 Std.
Ossobuco with orange and fennel salad
2 Std. 45 Min
Slow-cooked lamb Madras
2 Std. 15 Min
Pear and ginger paste
26 Std. 25 Min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2 Std.
Tequila kiwi smash
5 Min
Chile con queso cob loaf
40 Min
Shredded Lamb ragù
1 Std. 25 Min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1 Std.