Geräte & Zubehör
Poached pears on bay leaf crème anglaise and almond crumble
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
6 portions
Zutaten
Almond crumble
-
plain flour40 g
-
unsalted butter40 g
-
white sugar40 g
-
sea salt1 pinch
-
flaked almonds2 tbsp
Bay leaf crème anglaise
-
milk250 g
-
egg yolks4
-
white sugar20 g
-
fresh bay leaves5
Poached pears
-
hot water250 g
-
dry white wine450 g
-
almond liqueur70 g
-
white sugar30 g
-
vanilla bean extract1 tsp
-
star anise1
-
cinnamon quill1
-
Beurre Bosc pears ripe but not soft, peeled and cored6
-
brown sugar60 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
58.6 mg
Protein
5.4 g
Kalorien
2068.3 kJ /
494.3 kcal
Fett
11.1 g
Ballaststoff
8.7 g
Gesättigte Fettsäuren
5.3 g
Kohlenhydrate
77.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Frozen coconut Margarita
6 Std. 5 Min
Date and Nut Balls
20 Min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std. 10 Min
Thai Tomyum zoodle soup
45 Min
Hearty minestrone with herb gremolata
40 Min
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11 Std. 20 Min
Confit garlic
15 Min
Citrus Margarita
10 Min
Apple tart (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std.
Prawn tempura with mango salad & spicy chilli dressing
35 Min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 Min
Hollandaise
15 Min