Geräte & Zubehör
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 2 Std. 20 Min
4 portions
Zutaten
-
beef fillet steak (185 g - 200 g each, 2.5 cm/1 in. thick), tied with twine (see Tip)4
-
sea salt divided2 tsp
-
black pepper, ground divided¾ tsp
-
thyme, fresh4 sprigs
-
lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
shallots halved60 g
-
tarragon, fresh leaves only1 - 2 sprigs
-
white wine, dry60 g
-
white wine vinegar1 tbsp
-
butter, unsalted (from cows' milk)1 tbsp
-
egg yolks4
-
water60 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1130.4 mg
Protein
71 g
Kalorien
4956.8 kJ /
1184.7 kcal
Fett
95.7 g
Ballaststoff
0.8 g
Gesättigte Fettsäuren
48.6 g
Kohlenhydrate
4.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
We Can Switch to CHEF MODE in a Flash
28 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen...
Raspberry and basil sangria
40 Min
Spaghetti carbonara (TM7)
40 Min
Honeycomb Toffee
Keine Bewertungen
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Keine Bewertungen
Spaghetti Carbonara
40 Min
Whipped Kahlua® coffee
5 Min
Veal and Mixed Vegetable Purée
50 Min
Courgette Sticks with Parmesan and Spiced Yoghurt Sauce (TM5)
40 Min
Chicken Jalapeno party poppers
50 Min
Cheesecake
1 Std. 30 Min
Mini Burger Sliders
1 Std. 50 Min
Char siu pork bao
2 Std. 10 Min