Geräte & Zubehör
Fondant au chocolate
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
8 portions
Zutaten
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra melted, to grease150 g
-
dark chocolate broken into pieces360 g
-
brown sugar150 g
-
sea salt2 pinches
-
eggs6
-
egg yolks2
-
plain flour80 g
-
cocoa powder to dust
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
109.9 mg
Protein
10.8 g
Kalorien
2448.9 kJ /
585.3 kcal
Fett
39.6 g
Ballaststoff
5.2 g
Gesättigte Fettsäuren
22.4 g
Kohlenhydrate
47.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Creole jambalaya
1 Std.
Craquelin choux puffs with raspberry and white chocolate filling
26 Std. 30 Min
Raspberry and basil sangria
40 Min
"Marry me" chicken pasta
35 Min
Honeycomb Toffee
Keine Bewertungen
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM5)
45 Min
Spiralized Scalloped Potatoes
1 Std. 30 Min
Spiralized spicy pickled carrots
Keine Bewertungen
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11 Std. 20 Min
Souffle pancakes with berries
40 Min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 Min
Milk chocolate hazelnut spread
15 Min