Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 75 g dry vermouth or Madeira wine
- 100 g pouring (whipping) cream
- 60 g brown onion, cut into halves
- 1 garlic clove
- 2 tsp seeded wholegrain mustard
- 1 tsp hot English mustard
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tsp salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 450 g pork fillet, cut into thin slices (1 cm)
- 100 g fresh mushrooms, cut into slices
- 2 tsp crème fraîche
- 2 - 3 tsp cornflour
- 1 - 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped for garnishing
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 964.8 kJ / 229.5 kcal
- Protein
- 27.8 g
- Kohlenhydrate
- 3.7 g
- Fett
- 11.5 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 6.9 g
- Ballaststoff
- 1.1 g
- Natrium
- 900.7 mg
Alternative Rezepte
Beef stroganoff
35min
Zurich-style veal strips with potatoes
2h 50min
Beef and mushroom hot pot
2h
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Beef "Burgundy"
40min
Citrus seafood salad
1h
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 Std. 10 Min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 Std. 10 Min
Chicken cacciatore
50min
Beef Burgundy
1h 45min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min