Geräte und Zubehör
Grisons barley soup
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
4 portions
Zutaten
-
onion cut into halves80 g
-
carrot cut into pieces (3 cm)60 g
-
leek white part only, cut into pieces (3 cm)100 g
-
celeriac peeled and cut into pieces (3 cm)100 g
-
Swiss air-dried beef "Bündnerfleisch" or dried cured ham of choice, cut into strips (2 cm)100 g
-
unsalted butter30 g
-
pearl barley80 g
-
water900 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)2 tsp
-
pouring (whipping) cream100 g
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, finely chopped, to garnish½ bunch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
116.2 mg
Eiweiß
9.8 g
Brennwert
1196.8 kJ /
286.1 kcal
Fett
17.3 g
Ballaststoffe
5.4 g
gesättigte Fettsäuren
10.3 g
Kohlenhydrate
25.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter)
20 λεπτ.
Teriyaki deli chicken
40 λεπτ.
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter, using modes)
30 λεπτ.
Leczo (smoked sausage ratatouille)
30 λεπτ.
Slow cooked veal stew
2ωρ. 10 λεπτ.
Pascualina
1ωρ. 45 λεπτ.
Barley, bacon and chorizo soup
50 λεπτ.
Poppy seed torte
5ωρ.
Split Pea Soup
2ωρ. 10 λεπτ.
Cajun pork rice
1ωρ. 15 λεπτ.
Zurich-style veal strips with potatoes
2ωρ. 50 λεπτ.
Caramel and macadamia cheesecake (Brett McGregor)
7ωρ. 10 λεπτ.