Geräte und Zubehör
Yoghurt cheese
Zubereitung 15 Min
Gesamt 24 Std. 40 Min
21 pieces
Zutaten
Yoghurt cheese
-
natural yoghurt (see Tips)1000 g
-
water200 g
-
sea salt plus an extra ½ tsp1 tbsp
Cheese coatings
-
walnuts50 g
-
sea salt to season
-
extra virgin olive oil plus extra to roll and drizzle1 tsp
-
dried chilli flakes1 pinch
-
pure maple syrup20 g
-
fresh chives thinly sliced20 g
-
red pepper flakes or dried chilli flakes3 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
336.3 mg
Eiweiß
2.1 g
Brennwert
210.7 kJ /
50.4 kcal
Fett
3.4 g
Ballaststoffe
0.3 g
gesättigte Fettsäuren
1.2 g
Kohlenhydrate
3.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Versatile smooth soup
45 Min
Quark and semolina gnocchi with fresh fruit sauce
1 Std.
Spiralized spicy pickled carrots
Keine Bewertungen
Mustard and cheddar mash
30 Min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2 Std. 10 Min
Pumpkin Chai Latte
20 Min
Chicken, spinach and leek risotto
30 Min
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20 Min
Chocolate mousse pots (Diabetes)
6 Std. 10 Min
Basic nut butter
30 Min
Mushroom risotto
30 Min
Thai watermelon salad
50 Min