Risotto with Parmesan Cheese

Risotto with Parmesan Cheese

4.6 66 Bewertungen
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
4 portions

Zutaten

  • Parmesan cheese cubed (1 in.)
    1 ½ oz
  • shallot (approx. 1 oz)
    1
  • unsalted butter divided
    1 ½ oz
  • extra virgin olive oil
    ½ oz
  • risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time (see Tip)
    10 oz
  • dry white wine
    2 oz
  • water
    25 oz
  • stock cube beef or vegetable
    1
    1 heaping tsp stock paste, beef or vegetable, homemade
  • salt to taste
    ½ - 1 tsp

Nährwerte pro 1 portion

Kalorien 427.5 kcal / 1788.8 kJ
Protein 9 g
Fett 15.4 g
Kohlenhydrate 59.5 g
Ballaststoff 0.5 g
Gesättigte Fettsäuren 7.9 g
Natrium 597.4 mg

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