Geräte & Zubehör
Vegetable Soup
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
6 portions
Zutaten
-
potatoes cut into pieces10 ½ oz
-
tomatoes halved3 ½ oz
-
yellow onions halved3 oz
-
garlic clove1
-
mixed vegetables (e.g. carrots, turnips, leeks), cut into pieces14 oz
-
fresh parsley2 sprigs
-
salt to taste½ tsp
-
ground pepper to taste¼ - ½ tsp
-
water to taste21 oz
-
½ oz olive oilunsalted butter½ oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
2 g
Kalorien
367 kJ /
88 kcal
Fett
2 g
Ballaststoff
3 g
Kohlenhydrate
12 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Minestrone
45 Min
Banana Bread
1 Std. 50 Min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 Min
Mashed Potatoes
50 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Creamy Mushroom Soup
25 Min
Creamy Tomato Soup
30 Min
Cod with Citrus Butter
50 Min
Leek and Potato Soup
40 Min
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35 Min
Cauliflower Gratin
55 Min
Butternut Squash and Apple Soup
30 Min