![Erbsen nach Florentiner Art Erbsen nach Florentiner Art](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DCA1E56B-A9B5-46D9-AC3C-2C1184341C2B/Derivates/2452F083-384E-4932-B7BF-0CE5D283DA10.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Olivenöl
- 50 g Pancetta, gewürfelt
-
500
g Erbsen, frisch, grün, aus der Schote gelöst (siehe Tipp)
or 500 g Erbsen, TK, fein, aufgetaut - ½ TL Salz
- 1 EL Petersilie, gehackt
- 1 gestr. TL Zucker
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1072 kJ / 257 kcal
- Protein
- 12 g
- Carbohydrates
- 20 g
- Fat
- 14 g
- Fibre
- 7.6 g
In Collections
Alternative recipes
Butterkarotten
25min
Nudelsalat
50 мин.
Currybohnen mit Reis
40 мин.
Kartoffelsalat mit Oliven und Salsiccia-Frikadellen
1h 15min
Möhren mit Marsala
20 Min
Tschechische Pfannkuchen
1 godz.
Speck-Pfannkuchen mit Salat
1 godz.
Bohnen-Nudel-Topf mit Avocado-Dip
40 мин.
Paprika-Kartoffeln mit Kabanossi
50 мин.
Spargel mit Bozner Sauce
1h 25min
Kartoffelsalat für Eilige
45 min
Schwäbischer Kartoffelsalat
3ч.