Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1400 g grobes Salz
- 1230 g Wasser
- 2 Eiweiß
- 1 Dorade, ganz (ca. 500 g), ausgenommen, gesäubert
- 120 g Reis, parboiled
- 50 g Oliven, grün, entsteint, in Ringen
- 1 Zweig Rosmarin
- 1 EL Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
- Zitronensaft zum Beträufeln
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2773 kJ / 666 kcal
- Protein
- 23 g
- Carbohydrates
- 47 g
- Fat
- 42 g
- Fibre
- 0.9 g
In Collections
Alternative recipes
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
50 Min
Gratinierte Dorade mit Kartoffelsalat
1h 20min
Kalbsfilet auf Tomatensugo und Zitronenreis
1 Std. 10 Min
Lachs mit Pak Choi und Ponzusauce
13u. 30min
Knoblauch-Pfeffer-Garnelen
25min
Dorade mit Eiszapfen und Belugalinsen
1 Std.
Tintenfisch mit Erbsen
35 Min
Kalbskoteletts Sous-vide
1 Std. 10 Min
Pulpo
2h
Warmer Spargelsalat mit gebeiztem Lachs und Sternanis
50 godz.
Muscheln mit Tomatensauce
40 Min
Muscheln in Weißweinsud
35 Min