Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 Kalbshaxe (1000-1200 g)
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 40 g Olivenöl
- 3 Tomaten (350 g), geviertelt
- 50 g Staudensellerie, in mundgerechten Stücken
- 100 g Möhren, in mundgerechten Stücken
- 140 g Wasser
- 100 g Weißwein
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
or 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - ½ - 1 TL Salz, nach Geschmack
- ½ TL Pfeffer
- 25 g Speisestärke
- 50 g Tomatenmark
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1608 kJ / 385 kcal
- Protein
- 39 g
- Carbohydrates
- 12 g
- Fat
- 18 g
- Fibre
- 2.9 g
In Collections
Alternative recipes
Coq au vin
2 Std.
Boeuf Bourguignon
9 godz. 30 min
Boeuf Bourguignon
1h 30min
Kaninchen alla Liguria
10 Std.
Rindfleisch in Rotwein
2 Std. 15 Min
Lamm mit Artischocken
1h 30min
Saltimbocca mit Kartoffel-Paprika-Gemüse
50 min
Kalbsragout mit Erbsen
1 Std. 15 Min
Lammragout
1 godz.
Kalbsleber venezianisch
40min
Lammkeule alla Romana
2 Std. 15 Min
Kalbfleisch-Stifado
5h 35min