Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 Kalbshaxe (1000-1200 g)
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 40 g Olivenöl
- 3 Tomaten (350 g), geviertelt
- 50 g Staudensellerie, in mundgerechten Stücken
- 100 g Möhren, in mundgerechten Stücken
- 140 g Wasser
- 100 g Weißwein
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
or 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - ½ - 1 TL Salz, nach Geschmack
- ½ TL Pfeffer
- 25 g Speisestärke
- 50 g Tomatenmark
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1608 kJ / 385 kcal
- Protein
- 39 g
- Carbohydrates
- 12 g
- Fat
- 18 g
- Fibre
- 2.9 g
In Collections
Alternative recipes
Provenzialisches Lammragout
1h 40 min
Kalbsragout mit Erbsen
1h 15min
Kalbsleber venezianisch
40 Min
Coq au vin
2 godz.
Boeuf Bourguignon
9 Std. 30 Min
Stubenküken mit Dattel-Couscous
1h 20 min
Garnelen Xacuti
1h 20 min
Lamm-Gemüse- Päckchen
1h 30 min
Lamm mit Artischocken
1h 30 min
Kalbfleisch-Stifado
5 Std. 35 Min
Wolfsbarschröllchen mit Orangensauce
1h
Rindfleisch in Rotwein
2h 15 min