![Brutti ma buoni di patate Brutti ma buoni di patate](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C33FBE45-F110-48A3-8083-30DA116D1334/Derivates/C8B5B95F-BD3F-4D6B-B066-A7E21A8C8B5C.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 500 g di acqua
- 600 g di patate a fette sottili (0.5 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di cipollotto a metà
- 100 g di speck a cubetti
- 10 foglioline di basilico fresco lavate e asciugate
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 883 kJ / 211 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Carbohydrates
- 16.2 g
- Fat
- 11.9 g
- Fibre
- 1.5 g
In Collections
Alternative recipes
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1h
Polpettone croccante
1h
Mini tortini alla pizzaiola
55 Min
Bruschetta salsiccia e Gorgonzola
20min
Tortilla di patate al vapore
45min
Croque Madame
3h 30 min
Lasagne salsiccia e mozzarella
1u. 40min
Bocconcini di broccoli e formaggio
1h
Baguette ripiene
5 godz.
Svizzere di pollo
35min
Rotolo di frittata
45min
Polpettone di patate e salsiccia con cuore filante
1u. 20min