Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Filetto di maiale
- 2000 g di acqua
- 400 g di filetti di maiale
Terminare la preparazione
- 15 g di burro
- 70 g di speck a cubetti
- 250 g di uva bianca, senza semi
- 35 g di grappa
- 35 g di vino bianco
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1309.6 kJ / 313 kcal
- Protein
- 26.5 g
- Carbohydrates
- 12.4 g
- Fat
- 9.6 g
- Saturated Fat
- 5.5 g
- Fibre
- 0.6 g
- Sodium
- 647.8 mg
In Collections
Alternative recipes
Filetto di maiale in salsa e contorno di carote (TM6)
45 Min
Filet mignon alle mele e Roquefort
25 Min
Filetto di maiale ed erbette in gabbia di pane
5 Std.
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1 Std. 30 Min
Petto d'anatra con salsa alle more e purè di sedano rapa
40 Min
Crema di burrata con verdure
1h 5min
Filetto di maiale in salsa al vino rosso e contorno di carote
45 Min
Filetto di maiale e fragole
1 Std. 25 Min
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1 Std. 40 Min
Filetto di maiale in salsa alle ciliegie
1 Std. 30 Min
Roastbeef in salsa indiavolata
1 Std. 20 Min
Filetto di maiale con salsa ai funghi
1 Std.