Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 230 g di farina tipo 0
- 150 g di ricotta fresca, ben scolata
- 50 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 500 g di acqua
- 350 g di foglie di lattuga verde
- 250 g di burrata
- latte q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1008 kJ / 241 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Carbohydrates
- 24 g
- Fat
- 12.1 g
- Fibre
- 1.6 g
Alternative recipes
Strüdel salato di zucca e ricotta
2 Std.
Torta salata di zucca e spinaci
1 Std. 50 Min
Saccottini agli spinaci
1 Std. 30 Min
Torta di patate e mais
1 Std. 50 Min
Torta di asparagi
1 Std. 10 Min
Rollè di radicchio
50 Min
Millefoglie vegetariana
1 Std. 30 Min
Millefoglie di patate, fagiolini con pesto di basilico e mandorle
1 Std. 40 Min
Sfogliata con burrata e fiori di zucca
1 Std. 10 Min
Quiche salata ai carciofi
1j 20 menit
Fagottini di sfoglia melanzane e formaggi
1h 25min
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45 Min