![Tabulè di quinoa Tabulè di quinoa](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5C5FC969-FCA7-4608-B508-6E94AFC0E019/Derivates/C56C5B8C-E054-4B9B-8446-DF9355CE2300.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 800 g di acqua
- 6 pizzichi di sale
- 150 g di chicchi di quinoa
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza grattugiata (senza la parte bianca) e il succo
- 1 spicchio di aglio
- 70 g di cipollotto a pezzi
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 5 g di menta fresca, le foglie lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di pomodori in quarti
- 400 g di cetrioli, sbucciati e a pezzi
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 4458 kJ / 1077 kcal
- Protein
- 27 g
- Carbohydrates
- 132 g
- Fat
- 50 g
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