Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g di scalogno a pezzi
- 30 g di burro
- 50 g di pancetta a cubetti
- 320 g di riso Arborio (cottura 12 minuti)
- 500 g di verza a listarelle sottili
- 1000 g di brodo vegetale
- 1 cucchiaino raso di sale
- 100 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2025 kJ / 484 kcal
- Protein
- 19 g
- Carbohydrates
- 68 g
- Fat
- 17 g
- Fibre
- 4 g
In Collections
Alternative recipes
Pizza di scarola
3h 30 min
Ziti spezzati con ragù genovese
3 Std.
Migliaccio
1hod. 30min
Pasta integrale risottata con cavolo romano
40 Min
Pasta e piselli
35 min
Pasta risottata con cavolfiori e fagiolini
40 Min
Pasta e fagioli alla napoletana
40 Min
Riso, verze e luganega
40 Min
Contorno di friarielli alla napoletana
40 Min
Penne integrali risottate cavolfiori e noci
40 Min
Pasta e cavolfiore alla napoletana
45 min
Pasta e lenticchie al pomodoro
50 Min