Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte levée
- 100 g de lait entier
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 40 g de sucre en poudre
- 1 œuf
- ½ c. à café de sel
- 350 g de farine de blé
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
Le streusel
- 200 g de farine de blé
- 100 g de beurre doux, bien froid et coupé en morceaux
- 150 g de cassonade
- 1 c. à soupe de cannelle en poudre
- 50 g d'eau
- 25 g de sucre glace maison
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2236 kJ / 531 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 77 g
- Fat
- 21 g
In Collections
Alternative recipes
Butterbredele
2j 30 menit
Manneles
1j 30 menit
Vanille Kipferl
35 Min
Spritzbredele
25 min
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1h 10 min
Brioche tressée à la cannelle
3sa
Kougelhopf
2h 55 min
Kringle (Estonie)
2h 40 min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2h 45 min
Dampfnüdle (petits pains au lait vapeur)
3sa
Spätzles aux girolles
50 menit
Kaeskueche (tarte au fromage blanc)
55 Min