Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1200 g de pêches
- 1 branche de romarin frais
- 2 blancs d'œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 200 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- le jus d'un citron jaune
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1111 kJ / 265 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 37.8 g
- Fat
- 11.8 g
- Fibre
- 4 g
In Collections
Alternative recipes
Crème glacée fraise-soja
4 Std. 20 Min
Glace pêche-fraise
15min
Glace à l'abricot
6h 15 min
Coupe glacée aux pêches et aux abricots
12 godz. 30 min
Sorbet express pêche, abricot et banane
3 godz. 15 min
Parfait melon-menthe
10min
Sorbet à la poire et à la menthe
12h 10min
Sorbet fraise, myrtille et chocolat blanc
6h 25 min
Sorbet abricot, éclats de pistache
12 godz. 30 min
Glace à la fraise et au yaourt
4 Std. 20 Min
Sorbet framboise-girofle
12h
Sorbet à la fraise
12h