Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 crabes cuits (tourteaux)
- 100 g de pain dur
- 100 g de lait
- 1 bouquet de persil frais
- 150 g d'oignon, coupé en deux
- 4 gousses d'ail
- 30 g d'huile d'olive
- 100 g de lardons
- le jus d'un citron jaune
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 piment oiseau frais, épépiné et émincé très finement
- 4 c. à café de chapelure
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1747 kJ / 418 kcal
- Protein
- 40.5 g
- Carbohydrates
- 25.8 g
- Fat
- 17 g
- Fibre
- 2.8 g
In Collections
Alternative recipes
La cuisson des langoustines
40min
Rougail crevette
50 Min
Marmite du pêcheur
50 Min
Entrée : huîtres en écume de lard
55 Min
Crabe farci aux herbes
1 Std. 20 Min
Moules à l'escabèche
24 Std.
Tourment d'amour
2h
Bouillon de crevettes façon thaïe, pommes vapeur aux épices
1 Std. 20 Min
Lotte à l'andouille
1 Std. 20 Min
Acras de morue
13h
Calamar à la piperade
35min
Brandade de morue
24h 35min