![Crabes farcis Crabes farcis](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/bdf7efeb-7e43-4aa8-abde-1c98b88c2ef5/Derivates/5920e0e4-2da0-496a-a148-2e0ec67431cb.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 crabes cuits (tourteaux)
- 100 g de pain dur
- 100 g de lait
- 1 bouquet de persil frais
- 150 g d'oignon, coupé en deux
- 4 gousses d'ail
- 30 g d'huile d'olive
- 100 g de lardons
- le jus d'un citron jaune
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 piment oiseau frais, épépiné et émincé très finement
- 4 c. à café de chapelure
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1747 kJ / 418 kcal
- Protein
- 40.5 g
- Carbohydrates
- 25.8 g
- Fat
- 17 g
- Fibre
- 2.8 g
In Collections
Alternative recipes
Dorade en croûte de sel
35 min
Lotte et crevettes à l'américaine
1h 15min
Mouclade charentaise
40 мин.
Acras de morue
13 Std.
Mouclade
1 godz.
Moules à la bretonne
55 min
La cuisson des langoustines
40 мин.
Chips de crevettes
35 min
Rougail crevette
50 мин.
Bar façon thaïe
35 min
Bobó de crevettes
45 min
Brandade de morue
24h 35min