Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 350 g di porri (la parte bianca) a rondelle
- 35 g di burro a pezzi
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 75 g di Whisky
- 75 g di acqua
- 50 g di zucchero grezzo di canna
- 1 cucchiaini rasi di sale
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato a piacere
- ½ cucchiaino di peperoncino piccante in polvere
- 2 cucchiai colmi di semi di sesamo
- Nutrition
- per 350 g
- Calories
- 3484 kJ / 834 kcal
- Protein
- 8.69 g
- Carbohydrates
- 63.32 g
- Fat
- 52.67 g
- Fibre
- 11.45 g
In Collections
Alternative recipes
Salsa di cipolle al balsamico
35min
Purè di topinambur e cioccolato bianco
50min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1h 10 min
Polenta ai porri
1h 5min
Verdure all'orientale
10 min
Crema di Cogne
15min
Zuppa del nord
1h 10 min
Pollo alla senape e miele con purè di cavolfiore
1 Std. 55 Min
Porri in agrodolce al Varoma
30min
Zuppa di cipolle
1h
Crema di pomodoro
30min
Purè di sedano rapa
35min