Gratin di zucca e castagne
TM6 TM5

Gratin di zucca e castagne

4.6 (10 ratings)

Ingredients

  • 100 g di Emmental a pezzi (2-3 cm)
  • 600 g di acqua
  • 1000 g di polpa di zucca a tocchetti (3 cm circa)
  • 400 g di castagne, cotte e pelate (vedere consigli)
  • 50 g di burro a pezzi
  • 50 g di farina tipo 00
  • 500 g di latte
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato

Nutrition
per 1 porzione
Calories
938 kJ / 224 kcal
Protein
8.1 g
Carbohydrates
20 g
Fat
11.6 g
Fibre
4.3 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes