Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g d'huile d'olive
- 65 g de bacon, coupé en petits morceaux
- 100 g d'asperges vertes, coupés en tronçons d'1 cm
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 œufs
- 4 - 6 pincées de poivre noir fraîchement moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1570 kJ / 376 kcal
- Protein
- 20.12 g
- Carbohydrates
- 1.8 g
- Fat
- 31.99 g
Alternative recipes
Œufs cocotte à la fondue de poireau
40min
Ecrasé de pomme de terre à la truffe
30min
Risotto aux cèpes
30min
Œufs brouillés aux fines herbes
30min
Fondue savoyarde
25min
Carbonara
30min
Penne au pesto et jambon cru
15min
Ecrasé de pomme de terre à l'huile d'olive
40min
Œufs mollets à la dijonnaise
25min
Fondue savoyarde
15min
Dip au fromage et à la ciboulette
5 Min
Daïquiri
5 Min