Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di cimette di cavolfiore violetto
- 150 g di patate, pelate e a fette (0,5 cm circa)
- 150 g di acqua
- 50 g di latte
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 422 kJ / 101 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Carbohydrates
- 9 g
- Fat
- 5.7 g
- Fibre
- 2.6 g
In Collections
Alternative recipes
Vellutata di cavoletti di Bruxelles e lattuga
50 Min
Lumachine piccanti su crema di fagioli cannellini
1 Std. 30 Min
Purè di finocchi
35 Min
Vellutata di bietole con quinoa e fagioli neri
1 Std.
Purè di broccoli
40 Min
Crema di broccoli e porri
45 Min
Purè di cavolfiore (vegan)
40 Min
Vellutata di verza al vino bianco
50 Min
Vellutata di cavolfiore
50 Min
Crema di finocchi
35 Min
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50 Min
Vellutata al cavolo viola e kefir
50 Min