Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g di acqua
- 500 g di polpa di zucca a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di porri a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 70 g di latte intero
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 548.1 kJ / 131 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Carbohydrates
- 13 g
- Fat
- 10.8 g
- Fibre
- 1.1 g
Alternative recipes
Vellutata di porri e radicchio
55 Min
Purè di carote speziato
50 Min
Crema di cavolfiori colorati e mandorle
45 Min
Vellutata di finocchi e zafferano
50 Min
Puré aromatico di zucca
40min
Crema di broccoli e porri
45 Min
Purè di cavolfiore (vegan)
40min
Vellutata fredda di zucchine e menta
1 Std. 30 Min
Vellutata di verza al vino bianco
50 Min
Vellutata di cavolfiore
50 Min
Crema di finocchi
35min
Crema di zucca al profumo di cannella
40min