Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di finocchi a fettine sottili
- 1 pizzico di sale
- 30 g di vino bianco
- 1 bustina di zafferano
- 300 g di code di gambero, sgusciate e pulite
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 636 kJ / 152 kcal
- Protein
- 14.3 g
- Carbohydrates
- 4.9 g
- Fat
- 8.5 g
- Fibre
- 2.6 g
In Collections
Alternative recipes
Radicchio in saor
3h 45min
Nasello con pesto di olive e pistacchi
30 min
Merluzzo pere e noci
35 min
Porri in agrodolce al Varoma
30 min
Uova in tazza su strati di verdura
45 min
Tortino di broccoli e speck in vasocottura
1 Std. 30 Min
Tartare di zucchine con fragole e pomodori
20min
Insalata finocchi e sedano con lime e pepe rosa
10 Min
Pesce spada all'arancia
40 min
Contorno di peperoni, cipolle e mele
20min
Zucchine alla menta
30 min
Contorno di finocchi con panure al timo
35 min