Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di finocchi a fettine sottili
- 1 pizzico di sale
- 30 g di vino bianco
- 1 bustina di zafferano
- 300 g di code di gambero, sgusciate e pulite
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 636 kJ / 152 kcal
- Protein
- 14.3 g
- Carbohydrates
- 4.9 g
- Fat
- 8.5 g
- Fibre
- 2.6 g
In Collections
Alternative recipes
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 min
Anelli di totano su crema di piselli
40 min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Insalata di calamari al limone
35 min
Gamberi al balsamico
30min
Mazzancolle alle albicocche
30min
Insalatina di calamari e pepe rosso
1h
Insalata finocchi e sedano con lime e pepe rosa
10 Min
Seppioline ai cavoletti di Bruxelles
1 Std. 5 Min
Passata di finocchi con ragù di calamari
1h
Insalata di polpo e zucchine
1h
Anelli di totano in umido
30min