![Wan Tans (frittierte Teigtaschen) Wan Tans (frittierte Teigtaschen)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5C296375-BF94-4F55-A632-26FBF4CD4C68/Derivates/869FF0E2-D651-4CC7-B6DB-6090743049BD.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 3 Shiitakepilze, getrocknet
- Wasser zum Einweichen und Bestreichen
- 40 g frische Champignons
- 50 g Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 25 g Staudensellerie, in Stücken
- 1 TL Sojasauce
- 1 TL Sesamöl, geröstet
- ¼ TL Chiliflocken
- ¼ TL Salz
- 120 g rohe Garnelen, geschält
- 120 g Schweinefleisch, ohne Knochen, in Würfeln (1 cm)
- 30 Wan-Tan-Teigblätter (siehe Tipp)
- 300 g Frittieröl
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 430 kJ / 103 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 36 g
- Fat
- 7 g
- Fibre
- 0.1 g
In Collections
Alternative recipes
Gemüse in Tempurateig mit Sojasaucen-Dip
20 Min
Teig für Wan Tans
1h 15min
Garnelenchips
35 Min
Sizilianischer Nudelschnecken-Auflauf
6h 30min
Thai-Lachs-Päckchen
45 Min
Wan Tans mit Chilisauce
50min
Dim Sum 'Shumai'
2h
Scharfe Thai-Suppe mit Meeresfrüchten
30 Min
Vegetarische Rollen
25 Min
Gurkensalat mit Wakame-Algen
40 Min
Thunfisch-Oliven-Empanaditas
2h 15min
Blätterteig, schnell
2h