Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 3 Shiitakepilze, getrocknet
- Wasser zum Einweichen und Bestreichen
- 40 g frische Champignons
- 50 g Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 25 g Staudensellerie, in Stücken
- 1 TL Sojasauce
- 1 TL Sesamöl, geröstet
- ¼ TL Chiliflocken
- ¼ TL Salz
- 120 g rohe Garnelen, geschält
- 120 g Schweinefleisch, ohne Knochen, in Würfeln (1 cm)
- 30 Wan-Tan-Teigblätter (siehe Tipp)
- 300 g Frittieröl
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 430 kJ / 103 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 36 g
- Fat
- 7 g
- Fibre
- 0.1 g
In Collections
Alternative recipes
Nudelteig
1h
Empanadas mit Huhn
1 Std. 45 Min
Cannelloni mit Artischocken und Tomatensauce
1 Std. 35 Min
Täschchen mit Kohl und Schweinefleisch
1 Std. 35 Min
Teig für Wan Tans
1h 15min
Garnelenchips
35min
Teigtaschen mit Ricotta und Salsiccia
1 Std. 45 Min
Fleischbällchen im Reismantel
2 Std.
Teigtaschen mit Rindfleisch und Gemüse
1 Std. 45 Min
Frühlingsrollen
2 godz. 10 min
Teigtaschen alla Romana
1h 15min
Dumplings
45min