Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Teriyaki-Sauce
- 100 g Sojasauce
- 30 g Reisessig
- 35 g brauner Zucker
- 180 g Reiswein (Sake oder Mirin)
Schwertfisch-Spieße
- 250 - 300 g Schwertfisch, in Würfeln (2 cm)
- 2 Frühlingszwiebeln, in Stücken (3-4 cm)
- Öl zum Braten
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1274 kJ / 305 kcal
- Protein
- 32 g
- Carbohydrates
- 30 g
- Fat
- 6 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Zucchini-Lachs-Röllchen mit Currydip
30 Min
Hähnchen Teriyaki
2 Std.
Rindfleisch-Wok mit roten Zwiebeln und Brokkoli
1 Std. 10 Min
Rindfleisch-Kebabs mit Monkey-Gland-Sauce
2 Std.
Karibische Paella aus dem Ofen
1 Std. 10 Min
Grünes Curry mit Hackbällchen
45 Min
Warmer Zitronenlachs mit Radieschentatar und Sauerampfercreme
30 Min
Avocado con Carne
1 Std.
Gebackenes Hähnchen mit Tapenade und Kartoffelpüree mit karamellisierten Zwiebeln
2 Std. 15 Min
Hähnchen-Arrabiata
55min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20min
Thunfischsteak mit Pfeffersauce zu Caesar Salad
25 Min