Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Olivenöl
- 350 g Tintenfische, ganz, klein, in Streifen (5 mm)
- 100 g Weißwein
- 250 g Tomaten, entkernt, in Würfeln (1-2 cm)
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 - 3 Prisen Cayenne-Pfeffer
- 1 EL Petersilie, gehackt
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 831 kJ / 198 kcal
- Protein
- 15 g
- Carbohydrates
- 5 g
- Fat
- 11 g
- Fibre
- 1.2 g
In Collections
Alternative recipes
Tintenfisch-Salat scharf-sauer (酸辣墨鱼)
1hod. 30min
Pangasiussuppe mit Garnelen
55 Min
Mediterraner Meeresfrüchte-Reis mit Chorizo
1 godz. 5 min
Tintenfischringe aglio e olio
1 Std. 20 Min
Muscheln und Wolfsbarsch
1hod.
Fusilli mit pikanten Miesmuscheln
55 Min
Meeresfrüchte mit Weinschaumsauce
30 min
Lammragout
1hod.
Pasta alla Putanesca
45 min
Seafood-Eintopf
50 Min
Andalusische Fischsuppe
50 Min
Miesmuscheln mit Marinara-Sauce
45 min