Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g di scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di fegatini di pollo (durelli e cuori) a pezzi (1-2 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 320 g di riso Carnaroli cottura 17 minuti
- 50 g di vino bianco
- 900 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale
- 20 g di burro
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2188 kJ / 523 kcal
- Protein
- 24 g
- Carbohydrates
- 66 g
- Fat
- 20 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Risotto primavera allo speck
1 Std. 5 Min
Spezzatino di maiale alla portoghese
3h 10min
Anatra all'arancia
1 Std. 35 Min
Stufato di maiale, mele e lenticchie
55 Min
Zuppa di mare con patate
55 Min
Fegato alla veneziana
35 Min
Cotechino in crema di lenticchie
1 Std.
Trippa in umido
1 godz. 10 min
Costine in umido
1 godz. 20 min
Risotto ai frutti di mare e salame piccante
1 Std. 5 Min
Riso ai frutti di mare
1 Std. 40 Min
Risotto con salsiccia e piselli
40 Min