Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Quiche
- 140 g di burro freddo, a pezzi + q.b.
- 220 g di farina + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- 1 tuorlo
- 50 g di acqua
Ripieno
- 150 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 150 g di cipolla a pezzi
- 300 g di patate novelle cotte e a fette
- 4 uova
- 100 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 1083.2 kJ / 258.9 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 21.3 g
- Fat
- 16.3 g
- Fibre
- 1.1 g
In Collections
Alternative recipes
Torta salata champignon e provola
1h 5min
Salame di patate e tonno
6 godz. 30 min
Quiche pere e gorgonzola
1h
Torta salata al tonno e ciliegini
1 Std. 30 Min
Torta salata patate e cipolle
55min
Sfogliata ai peperoni e stracciatella
1h
Torta salata con provola, peperoni, ricotta e speck
1 Std. 50 Min
Torta salata con pomodorini e olive
1h 10 min
Quiche svuotafrigo
40min
Patate gratinate al Gorgonzola
40min
Quiche porri e prosciutto
1 Std. 45 Min
Quiche broccoli e prosciutto cotto
3 godz.