![Riso venere ai profumi d'Oriente Riso venere ai profumi d'Oriente](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a93721d1-efc3-4b38-83a4-f9d250dd233c/Derivates/6435cff0-8d08-4963-8840-4215f7963e58.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di zucchine a tocchetti
- 300 g di gamberetti freschi, sgusciati e puliti
- 100 g di vino bianco secco
- 400 g di latte di cocco
- 2 cucchiaini di curry in polvere
- 1200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 5 g di dado per brodo vegetale
- 400 g di riso Venere
- 200 g di pomodori ciliegino a tocchetti
- 80 g di pistacchi tritati
- 4 rametti di menta fresca, le foglioline lavate e asciugate
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2188 kJ / 523 kcal
- Protein
- 17.4 g
- Carbohydrates
- 51.5 g
- Fat
- 25.3 g
- Fibre
- 10 g
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