Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 15 g de parmesan
- 150 g de farine blanche type 45
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 75 g de beurre doux et mou
- 1 œuf
- 1 blanc d'œuf
- ½ c. à café de fleur de sel
- 135 g de fromage de chèvre frais, type Petit Billy®, coupé en morceaux
- ½ c. à café de thym frais
- 5 pétales de tomate confite, détaillés en petits dés
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 178 kJ / 42 kcal
- Protein
- 1.2 g
- Carbohydrates
- 3.5 g
- Fat
- 2.6 g
- Fibre
- 0.3 g
In Collections
Alternative recipes
Feuilletés au beaufort
1sa
Tuiles au fromage
15 min
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20 dk
Sablés au parmesan
1sa
Guacamole de petits pois
20 dk
Tartinade chèvre-butternut façon charlotte
3sa 45 dk
Tartinade de carotte au chèvre et carvi
1sa 15 dk
Crackers au fromage
1sa
Fleurs chorizo-feta
35 dk
Petits sablés au pesto rosso
2 Std.
JUIN - Mini-madeleines jambon-roquefort - Bruno Dinel
30 dk
Bouchées au chèvre et chorizo
30 dk