Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 15 g de parmesan
- 150 g de farine blanche type 45
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 75 g de beurre doux et mou
- 1 œuf
- 1 blanc d'œuf
- ½ c. à café de fleur de sel
- 135 g de fromage de chèvre frais, type Petit Billy®, coupé en morceaux
- ½ c. à café de thym frais
- 5 pétales de tomate confite, détaillés en petits dés
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 178 kJ / 42 kcal
- Protein
- 1.2 g
- Carbohydrates
- 3.5 g
- Fat
- 2.6 g
- Fibre
- 0.3 g
In Collections
Alternative recipes
Tapenade de tomates
5 Min
Sablés au parmesan
1h
Minicannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2h 15 min
Muffins tomate et mozzarella
30 min
Verrine de chèvre, fruits secs et tomates séchées
2h 15 min
Cake chèvre et noix
50 min
Fleurs chorizo-feta
35min
JUIN - Mini-madeleines jambon-roquefort - Bruno Dinel
30 min
Muffins pistou-pistache
40 min
Bouchées au chèvre et chorizo
30 min
Cake poulet, tomates séchées et poivron
40 min
Muffins petits pois, menthe et comté
45 min