Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 3 brins de basilic frais
- 30 g de pignons de pin
- 10 g d'huile d'olive
- 80 g de gruyère râpé
- 100 g de lait
- 3 œufs
- 180 g de farine de blé
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de pistaches, décortiquées et non salées, torréfiées (optional)
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 383 kJ / 90 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 7.6 g
- Fat
- 4.8 g
- Fibre
- 0.6 g
In Collections
Alternative recipes
Verrines printanières
25 Min
Verrine saumon-endive
10 Min
Cookies au chèvre et au thym
40 min
Verrine de chèvre, fruits secs et tomates séchées
2h 15 min
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20 min
Cake chèvre et noix
50 min
Petits croustillants chèvre-olive
20 min
JUIN - Mini-madeleines jambon-roquefort - Bruno Dinel
30 min
Bouchées au chèvre et chorizo
30 min
Tartines de sardine au chèvre frais
10 Min
Cake surprise
2 Std.
Minigratins à la grecque
20 min