Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g Pistazien, ungesalzen, geschält, enthäutet
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 300 g Butter, weich, in Stücken
- 500 g Geflügelleber, gewaschen und trocken getupft
- 1 Gewürzsträußchen (z.B. Thymian, Petersilie und Lorbeerblatt), siehe Tipp
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 1 - 2 EL Weinbrand
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 504 kJ / 120 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 1 g
- Fat
- 11 g
In Collections
Alternative recipes
Jiddische Hendlleber mit Kirschenkoch
5h 15 min
Gsiberger Leberpastete
3h 30min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1h 20min
Geflügelleber-Pastete
1h 10min
Hähnchen-Galantine mit Dill-Joghurt-Sauce
3 Std. 25 Min
Gemüse-Leber-Torte
1 godz. 50 min
Makrelen-Tapenade
10min
Geflügellebercreme
5h 30min
Pintxo Donosti
5 min
Borschtsch mit Rindfleisch
1h 10min
Geflügelleberwurst
6 Std. 40 Min
Ucha - Fischsuppe
50min