Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g Pistazien, ungesalzen, geschält, enthäutet
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 300 g Butter, weich, in Stücken
- 500 g Geflügelleber, gewaschen und trocken getupft
- 1 Gewürzsträußchen (z.B. Thymian, Petersilie und Lorbeerblatt), siehe Tipp
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 1 - 2 EL Weinbrand
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 504 kJ / 120 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 1 g
- Fat
- 11 g
In Collections
Alternative recipes
Ucha - Fischsuppe
50 Min
Geflügelleberwurst
6sa 40 dk
Wildreis-Pilaw mit Schweinefleisch
1 Std. 10 Min
Pangasiussuppe mit Garnelen
55 Min
Gemüse-Leber-Torte
1 Std. 50 Min
Geflügellebercreme
5h 30 min
Borschtsch mit Rindfleisch
1 Std. 10 Min
Geflügelleber-Pastete
1 Std. 10 Min
Pintxo Donosti
5 min
Fischeintopf mit Koriander
45 Min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1 Std. 20 Min
Scharlotka
2h