Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g Toastbrot, ohne Rinde, in Stücken
- Milch zum Einweichen
- 25 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- 40 g Zwiebeln
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 200 g fetter Speck, geräuchert, in Stücken
- 500 g Geflügelleber
- 3 Eier
- 200 g Sahne
- 1 TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 10 g Calvados (Apfelschnaps)
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1004 kJ / 240 kcal
- Protein
- 14 g
- Carbohydrates
- 9 g
- Fat
- 16 g
- Fibre
- 0.5 g
In Collections
Alternative recipes
Kaninchen-Terrine
1 Std. 10 Min
Lammkoteletts mit scharfer Tamarinden-Mango-Sauce
1h
Fischbrühe
30 min
Russische Blätterteigpastete mit Lachs (Kulebjak)
1h 30min
Hähnchen-Galantine mit Dill-Joghurt-Sauce
3 Std. 25 Min
Champignons in Öl-Wein-Rosmarin-Marinade
2h
Geflügellebercreme
5 godz. 30 min
Geflügelleber-Mousse zu Brioche
2h
Avocado-Sardellen-Aufstrich
10 min
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15 min
Bretonische Fischfrikadellen auf Tomaten-Aioli
35 min
Borschtsch mit Rindfleisch
1 Std. 10 Min