Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Ganache al cioccolato bianco
- 230 g di cioccolato bianco a pezzi
- 100 g di panna (35% di grassi)
- 20 g di sciroppo di glucosio
- 25 g di burro
- 10 g di liquore a piacere, (es. Rum, liquore all'arancia, Brandy, ecc)
Cioccolato temperato
- 300 g di cioccolato bianco a pezzi
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 510 kJ / 122 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 10 g
- Fat
- 9 g
In Collections
Alternative recipes
Zucchero a velo
5min
Pasta sfoglia veloce
2h
Pasta sfoglia al cacao
1h 40min
Zuppa di pesce veloce (Bimby Friend)
50 Min
Orzata Valenciana
8h 10min
Babà alle rose (di Luca Montersino)
3 Std.
Bon bon ripieni di gianduia
1 Std. 30 Min
Fantasmini
7sa 50 dk
Cioccolato plastico
12h
Budino uova e latte al caramello
1 Std. 30 Min
Le fraisier
7h 30min
Lecca-lecca
40 Min