Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pan di Spagna
- burro q.b.
- 4 uova
- 100 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
Pasta sfoglia
- 100 g di burro congelato a pezzi
- 100 g di farina di forza 180 W
- 40 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale
- zucchero a velo q.b.
Crema diplomatica
- 250 g di latte intero
- 3 tuorli
- 50 g di zucchero
- 50 g di frumina
- 180 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 5 g zucchero a velo
Bagna al Rum
- 200 g di acqua
- 130 g di zucchero
- 20 g di Rum
Terminare la preparazione
- zucchero a velo q.b.
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2149.9 kJ / 513.8 kcal
- Protein
- 9.2 g
- Carbohydrates
- 64.3 g
- Fat
- 24.2 g
- Saturated Fat
- 13.5 g
- Fibre
- 0.8 g
- Sodium
- 91 mg
In Collections
Alternative recipes
Torta Saint Honoré all'italiana
22h
Bignè alla crema al limone con pinoli e caramello
4 Std.
Bavarese su dacquoise alle nocciole con cremoso al cioccolato
11 godz.
Torta cappuccino
2h
Pasta biscotto
1h
Diplomatica
3h 30min
Tronchetto al tiramisù
4 Std.
Bignè al cioccolato
3h
Cestini di crema e frutta
3h
Millefoglie
5h
Besciamella veloce
15min
Bignè con crema pasticcera
3h