Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 dose di pan di Spagna al cioccolato (vedere consigli)
- 120 g di caffè espresso
- 100 g di cioccolato fondente a pezzi
- 200 g di cioccolato bianco a pezzi
- 2 cucchiai di latte intero
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1297 kJ / 310 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Carbohydrates
- 42.1 g
- Fat
- 13.7 g
In Collections
Alternative recipes
Torta Bimby® al caffè e nocciole
1h
Rotolo di gelato alla banana e caramello
4 Std. 15 Min
Rotolo decorato
1h 5min
Zuccotto all'ananas
7 Std. 25 Min
Pan di Spagna
1h
Crema pasticcera
15min
Pan di Spagna
1h 50 min.
Nuvola di pan di Spagna agli agrumi di Sicilia
1 Std. 40 Min
Torta agli amaretti con cioccolato fondente al profumo di arancia
2h
Torta Bimby®
1h 50 min.
Fantasia di nocciole
1h 35min
Torta meringata al limone con glassatura veloce
3u. 15min