![Kürbis-Flammkuchen mit Apfel-Kräuter-Häckerle Kürbis-Flammkuchen mit Apfel-Kräuter-Häckerle](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E21735E8-D40E-42E1-AD73-E3913365182D/Derivates/96DDFCFA-FA1A-469D-BDF5-70642A189428.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Flammkuchenteig
- 250 g Buttermilch
- 1 Prise Zucker
- 15 g frische Hefe
- 2 ½ EL Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 375 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 ½ TL Salz
Apfel-Kräuter-Häckerle
- 200 g Äpfel, in Stücken
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 EL Schnittlauch, in Röllchen
- 20 g Olivenöl
- 2 EL Zitronensaft
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer
Belag und Fertigstellung
- 200 g Crème fraîche
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 3 Prisen Muskat
- 200 g rote Zwiebeln, in dünnen Streifen
- 100 g Speckwürfel
- 200 g Hokkaido-Kürbis, entkernt, in dünnen Scheiben
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 3325 kJ / 793 kcal
- Protein
- 19 g
- Carbohydrates
- 93 g
- Fat
- 36 g
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