Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 2 œufs, blancs et jaunes séparés
- 2 citrons verts non traités, zeste et jus
- 60 g de sucre en poudre
- 10 feuilles de basilic frais, ciselées et un peu pour la finition
- 150 g de crème liquide entière
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 627 kJ / 150 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Carbohydrates
- 13.7 g
- Fat
- 9.3 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Pannacotta à l’orange
4 Std. 25 Min
Crème brûlée aux pralines roses
3 Std. 15 Min
Sorbet au citron et au limoncello
4h 10min
Sabayon au citron
15min
Mousse au citron vert façon mojito
3 Std. 15 Min
Mousse coco aux fruits de la Passion
2 godz. 40 min
Pannacotta au lemon curd
1h 45 min
Sabayon gratiné aux clémentines
25 min
Soupe de fraise à la menthe
15min
Mousse vanille-pomme
7h
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2h 30 min
Tiramisu citron vert et framboises
25 min