Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g Geflügelfond
- 200 g Portwein, rot
- ½ TL Pökelsalz
- 60 g Geflügelleber, geputzt
- 100 g Apfel, in Würfeln (5 mm)
- 1 TL Zucker
- 30 g Schalotten
- 120 g Butter, weich, in Stücken
- 100 g Sahne
- 1 EL Cognac
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- 2 Eigelb
- Wasser, heiß, für das Wasserbad
- Rohrzucker zum Bestreuen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1335 kJ / 320 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 8 g
- Fat
- 26 g
- Fibre
- 0.5 g
In Collections
Alternative recipes
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1 Std. 20 Min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2 godz. 45 min
Roastbeef-Schiffchen
6 godz.
Rindswangerl | Sellerie | Zwiebel
3hod. 30min
Meeresfrüchte-Cocktail
10min
Vitello Tonnato
48 Std.
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30 Min
Rindfleisch-Tatar
30 Min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 Min
Tatar vom Weiderind mit Wurzelgemüse
1 Std. 50 Min
Steinpilzcappuccino mit Speck
50 Min