Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Biga
- 100 g di farina tipo 00
- 50 g di acqua tiepida
- 1 g di lievito di birra fresco
Impasto
- 825 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 400 g di farina tipo 0
- 100 g di farina manitoba
- 2 g di malto in polvere
- 10 g di sale
- 5 g di latte in polvere
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di noci sgusciate tritate grossolanamente
- 70 g di uvetta sultanina ammollata in acqua tiepida per 10 minuti e strizzata
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 628 kJ / 150 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 23 g
- Fat
- 4 g
- Fibre
- 1.5 g
In Collections
Alternative recipes
Pane barese
6 Std. 15 Min
Pane al rosmarino
10u. 55min
Baguette
4h
Pane al latte
2h 20min
Pane rustico
2h
Pane alle olive
2h 20min
Pane tipo ciabatta
26 godz.
Nodini mediterranei
3u. 50min
Pagnotta al rosmarino
3h 30min
Corona bordolese
5h 20min
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Pane al lardo e timo
4 Std. 50 Min