Wurstel panati (senza glutine)

Wurstel panati (senza glutine)

4.3 13 ratings
Prep. 25 min
Total 30 min
4 porzioni

Ingredients

  • 1 uovo
  • 100 g di farina bianca di mais
  • 60 g di farina di riso
  • 15 g di lievito in polvere istantaneo per torte salate (circa 1 bustina)
  • 150 g di latte + q.b.
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe in polvere
  • 12 wurstel piccoli, senza glutine
  • 500 - 700 g di olio di semi di girasole per friggere

Difficulty

medium


Nutrition per 1 porzione

Calories 666 kcal / 2786 kJ
Protein 15.7 g
Fat 58.8 g
Carbohydrates 19.9 g
Fibre 0.6 g

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30-day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

Sign up for free More information


You might also like...